tisdag 29 november 2016

Degiro, två små köp

Anmält mig som kund hos Degiro för att se vad de kan erbjuda. Återkommer till det framgent.

Man var tvungen att sätta in pengar direkt för att kunna bli kund. Dåligt. Jag satte in minimumbeloppet 10 spänn. Luktar pokersajt över det.

Någon som har erfarenheter av dom?

Fortsätter snitta ned mig i dessa:

Köpt 10 Inwido
Köpt 10 Nobia

En av mina favoriter Bank of Nova Scotia kom med rapport idag som gladde marknaden, aktien upp lite över 2%. Jag är upp nästan 50% på den sen jag började köpa in mig för runt ett år sedan. Får alltid en ambivalent känsla i sådana här situationer. Visst är jag glad att det går bra för bolaget men samtidigt så känns det som ett köptilfälle som gått förlorat. Får hoppas på framtida utdelningshöjningar helt enkelt. Den yieldar dock fortfarande runt 4% på de här nivåerna så jag tänker återinvestera när de går ex i slutet av december.

3 kommentarer:

  1. Angående Degiro är det deras sätt att knyta ditt utbetalningskonto till själva depån, det var andra göra som föranmäld konto. Det borde inte vara något problem. Sedan kan du bara göra överföringar från ditt föranmälda konto, det är tydligen en säkerhetsåtgärd. Så fungerar det i alla fall på min depå här nere i Holland.

    SvaraRadera
  2. Provade för någon månad sen att skapa konto. Satte in 100kr direkt! Ångrade mig.... tog någon dag att få tillbaka dom. Vart osäker på om fondkontot jag skapade var ett ISK konto? Tycke designen/sajten var krånglig! 😊

    SvaraRadera
  3. Har inte provat dem, men ska bli spännande att höra dina erfarenheter. :)

    SvaraRadera